Soi ROMÂNESC, cu spor superior al producției de substanțe utile la unitatea de suprafață
Foarte bun 115 to/ha – masă verde
Producție ridicată de sămânță
Capacitate sporită de regenerare după coasă
Plantă cu dezvoltare puternică primăvara
Sistem radicular bogat și profund
Foliaj bogat și lăstari fistuloși
Număr internodii: 11
Raport frunză/tulpini: 38%
Valori nutritive ridicate
Coeficient superior de digestibilitate al substanței organice: 72%
Conținut foarte ridicat de proteină brută: 21%
Conținut de substanță uscată: 20,9 to/ha
Întrebuințări furajere multiple
Energie netă: 1.528 kcal
Foarte bună rezistență la cădere
Excelentă rezistență la secetă
Foarte bună rezistență la iernare, nivel de dormanță 4
Foarte mare rezistență la boli (mană), insecte (afide) și nematozi
Saci de 10 și 25 kg